Priprema HAS nudli je jednostavna- u ključaloj vodi kuvate ih 3 minuta i potom dodajete željene začine koji vas očekuju u pakovanju.
Ali to može da bude tek početak i zaljubljenici u nudle potrudili su se da tu osnovu nadograde na najmaštovitije načine. Tako smo dobili priliku da jelo koje se brzo i lako priprema za čas postane i obrok koji ćete ponuditi iznenadnim gostima.
Zato je dobro da u zalihama uvek imate bar jedno porodično pakovanje HAS nudli.
Dodatna prednost HAS nudli je i u tome što smo prilikom pripreme njihove osnove jednako mislili i na sve vas koji više volite vegetarijasnka i jela s povrćem.
Evo kako da na jednostavan način pripremite HAS nudle sa pečurkama.
Sastojci:
Nudle HAS povrćno- vege pakovanje
1 crni luk
3 pečurke
So
Soja sos
Malo vode
Biber
Biljna pavlaka od pirinča
Način pripreme:
Prokuvajte testeninu u 300 m ključale vode i kuvajte 3 minuta. Poklopite i ostavite da malo odstoji. Možete dodati i povrćne začine koje dobijate u ovom pakovanju, ali ćete onda smanjiti količinu ostalih predviđenih začina prema vašem ukusu.
U međuvremenu u tiganju propržite jedan crni luk, začinite ga sa malo soli i bibera, dinstajte oko 5 minuta, a potom dodajte 3 pečurke isečene na veličinu koju volite.
Kada pečurke otpuste vodu, dodajte soja sos i uz mešanje dinstajte još oko minut.
Ukoliko je potrebno, dodajte još malo vode, smanjite temperaturu na najnižu i uz mešanje dodajte i pavlaku.
Procedite nudle, dodajte ih u tiganj i na tako laganoj temperaturi kuvajte još 2 minuta.
Prijatno!