Jedna od definitivno najpopularnijih kombinacija, kada su HAS nudle u pitanju, je ukus piletine dodatno obogaćen pilećim belim mesom.
I ovo je jelo koje možete da pripremite vrlo brzo i da posluži ne samo vama, nego i kada poželite da iznenadite goste- koji su iznenadili vas. Količina o kojoj govorimo u ovom receptu trebalo bi da vam bude dovoljna za 4 osobe.
Priprema je, kao i uvek kada su HAS nudle u pitanju, jednostavna i brza, a uživanje lagano i potpuno.
Sastojci:
Nudle HAS s ukusom piletine
2 bela mesa
2 čena belog luka
Jedna crvena paprika
1 kašika jabukovog sirćeta
2 kašike soja sosa
Jedna kašika kečapa
Malo bibera
Malo soli
Način pripreme:
Prokuvajte testeninu u 300 m ključale vode i kuvajte 3 minuta. Poklopite i ostavite da malo odstoji. Možete dodati i začine koje dobijate u ovom pakovanju, ali ćete onda smanjiti količinu ostalih predviđenih začina prema vašem ukusu.
U posebnom tiganju propržite piletinu začinjenu sa malo soli i bibera dok ne dobije blago zlatnastu boju, a potom je ostavite sa strane da se ohladi u drugoj posudi.
U isti tiganj u kom ste pekli piletinu stavite sitno iseckane beli luk i crvenu papriku, nakon nekoliko minuta kuvanja na laganoj temperaturi dodajte sirće, soja sos i kečap. Potom u tu smesu dodajte piletinu i prethodno skuvne nudle, kuvajte još koji minut i spremno je za serviranje. I za hasanje!